Vanzare

Vila de vanzare la munte, Tintea, Baicoi, Prahova

125,000 €

Tintea

Vânzare casa în zona retrasa, liniștita, cu multa vegetație. Construita din cadre de beton, cărămida și bca, șarpanta din lemn, învelitoare din țigla metalica, cu urmatoarele detalii: -6 dormitoare decomandate; sufragerie pe 2 nivele cu scara si balcon interioare; bucătărie; 3 bai; holuri; terasa închisa; terasa deschisa; balcon exterior; subsol tehnic. -tâmplăria interioa

Fanian Dumitru

Casa de vacanta in Magura, judetul Brasov

240,000 €

Magura

Casa este situata in satul Magura din comuna Moieciu cu o priveliste superba la Muntii Piatra Craiului. Este o casa batranesca care a fost renovata si consolidata fara sa isi piarda autenticitatea. Este incalzita cu semineu si sobe de teracota. In casa este amenajat un mic spatiu de SPA, cu jacuzi, sauna si masa de masaj.

Alexandra Moja

Casa traditionala Sirnea + teren 7,000 mp.

100,000 €

Sirnea

Casa este situata intr-un sat frumos si linitit de munte din judetul Brasov, accesul la proprietate se face usor. Casa este una batranesca care a fost pastrata in conditii foarte bune, dispune de centrala pe lemne si de asemenea au fost pastrate si sobele care sunt functionale. Terenul din jurul casei este intravilan si construibil in proportie de 90%.

Alexandra Moja

Teren la Paraul Rece, 20.145 mp

201,450 €

Paraul Rece

Teren situat la intrare in Paraul Rece, intr-o zona linistita inconjurata de padure, cu intrare din DN1, perfect pentru construirea unui hotel sau a unui complex turistic.

Alexandra Moja

Casa de vacanta Magura + teren 5820 mp.

120,000 €

Magura

Casa este situata intr-o zona linistita la poalele muntilor Piatra Craiului in satul Magura. Casa se vinde mobilata si utilata.

Alexandra Moja

Teren Sirnea (4,628 mp).

50,908 €

Sirnea

Terenul este situat intr-o zona linistita cu o vedere superba la muntii Bucegi si Piatra Craiului. Incadrarea terenului este intravilan. Destinatia terenului este sustenabila atat pentru construirea unei case de vacanta cat si pentru dezvoltarea unei afaceri ( pensiune, hotel).

Alexandra Moja

Vila de locuit in Bran/Predelut cu panorama superba.

360,000 €

Bran

Casa tip vila P+E+M situata in Bran (satul Predelut), cu o vedere superba la Muntii Bucegi, suprafata teren 1,050 mp. Casa se vinde complet utilata si mobilata, este construita cu materiale de calitate, are in dotare trei sisteme de incalzire (gaz, lemne si panouri solare - pentru apa calda). Este iluminata in exterior cu leduri. Accesul este usor atat vara cat si iarna, e...

Alexandra Moja

Casa + teren de vanzare Moieciu de jos.

92,000 €

Moieciu

Casa se vinde complet mobiltata si utilata, in spatele casei este o gradina cu livada.

Alexandra Moja

Vilă de vanzare in Bran

250,000 €

Bran

Casa este situata in comuna Bran, sat Poarta. Are o priveliste superba la munti si este intr-o zona foarte linistita. Are un demisol, un etaj si mansarda. Are 8 dormitoare cu bai proprii, terase, un living mare cu bucatarie, o baie de serviciu si camera centralei.

Alexandra Moja

Vila cu 3 apartamente de vanzare Bran

380,000 €

Bran

Casa este situata in Satul Poarta, comuna Bran la strada principala. Casa este alcatuita din 3 apartamente mari distribuite pe fiecare nivel al cladirii. Apartamnetul de la parter este finalizat, mobilat si utilat iar celelalte doua care sunt situate la etajul 1 si 2 al imobilului sunt la rosu. Casa are centrala proprie care functioneaza atat pe gaz cat si pe motorina. Cons...

Alexandra Moja

Teren de 3076 mp in Bran, satul Poarta

107,660 €

Bran

Terenul este situat intr-o zona linistita la poalele muntilor Bucegi cu o priveliste superba asupra muntilor.

Alexandra Moja