Vanzare

Teren la intrarea in Bran la strada principala

225,000 €

Tohanu Nou

Terenul este la intrare in comuna Bran pe partea stanga inainte de hotel Maridor, are doua fronturi stradale. Se afla la aproximativ 600 m de Mega Image, 2 km de castelul Bran. Oportunitate de investii!

Alexandra Moja

Vila Sohodol 7 Camere

295,000 €

Sohodol

Vila se afla intr-o locatie cu altitudine si beneficiaza de priveliste spre muntii Bucegi si Piatra Craiului. Pentru mai multe detalii sunati la 0748226679.

Betty Bos

Teren intravilan de vanzare in Bran/Sohodol

161,200 €

Sohodol

Teren de vanzare in localitatea Sohodol, Bran, judetul Brasov. Vedere panoramica catre Bucegi, Piatra Craiului si Masivul Postavaru.

Lucian Al Marii

Vila turistica de vanzare in Bran

389,000 €

Tohanu Nou

Vila turistica - cu design specific marinaresc, situata la 200 m de DN 73 Bv-Bran-Pitesti. Locatia ofera panorama superba catre M-tii Bucegi, Castelul Bran, Piatra Craiului, Magura Codlei si Cetatea Rasnov. Cu o suprafata desfasurata de 505mp, este construita in 2012, pe un teren de 1004 mp. Constructia este structurata astfel: subsol (spatiu pentru eventuala crama si...

Betty Bos

Teren superb 22800 mp, cu lacuri, intravilan

843,600 €

Rasnov

Peste 20.000 mp de "Paradis". Teren intravilan cu acces direct la drumul judetean. O proprietate cu multe oportunitati de dezvoltare, acesta avand deja un certificat de urbanism. Amenajat frumos de catre unicul proprietar, are deja 7 lacuri. Un rau care strabate undeva spre granita aceasta proprietate iti va garanta mereu un aer proaspat, curat facilitat intocmai de vasta p...

Betty Bos

Teren 22833 mp la Rasnov, Glajerie, cu lacuri

844,821 €

Rasnov

O locatie de vis ce ofera posibilitatea de a dezvolta un complex de locuinte de lux. Teren proprietate privata care are PUZ in vederea aprobarii de constructii. Teren imprejmuit cu doua lacuri amenajate cu ponton. Are o vedere splendida spre Muntii Bucegi, iar susurul raului de munte ce curge intre proprietate si padure iti va incanta urechile. Intrarea pe proprietate se...

Betty Bos

Teren 14400 mp la iesire din Rasnov inspre Paral Rece-Trei Brazi

43,200 €

Rasnov

Teren perfect pentru dezvoltare (plan aprobat pentru drum acces catre Trei Brazi). Pentru orice constructii va fi necesar PUZ. Situat la iesire din Rasnov inspre Paraul Rece la aproximativ 2 km de la DN73, in Rasnov, 2 fronturi stradale, ambele fiind de aproximativ 90 m. Cu vedere extraordinara catre munti si inconjurat de padure.

Betty Bos

Teren 10800 mp intre Rasnov si Tohanul Nou

54,000 €

Rasnov

Teren plat, pentru dezvoltare (posibil cartier de vile). Pentru orice constructii va fi necesar PUZ. Situat la iesire din Rasnov inspre Bran la aproximativ 2 km de la DN73, in Rasnov, cu vedere extraordinara catre Muntii Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul. Insorit pe tot parcursul zilei, terenul are 2 fronturi stradale, de aproximativ 240 m, respectiv 200 m.

Betty Bos

Teren parcelabil de 5000mp in Rasnov, Glajerie

25,000 €

Rasnov

Teren plat, perfect pentru constructii rezidentiale, situat la intrare in Glajerie, la aproximativ 2.5 km de la DN73A si 50 m de la DJ asfaltat, Rasnov. Beneficiaza de vedere panoramica catre Muntii Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul si este insorit pe tot parcursul zilei. Posibilitate de parcelare in 2 loturi, beneficiind de 2 fronturi stradale, ambele de 16.59 ml. Lung...

Betty Bos

Teren intravilan de 800 mp in Rasnov, cu PUZ

22,400 €

Rasnov

Terenul este impartit in parcele a cate 800 mp, doua dintre ele sunt disponibile la vanzare, Locatia terenului este chiar la intrare pe Glajerie, la aproximativ 500 m de DN1 pe partea stanga. Distanta de la asfalt pana la parcele este de aproximativ 150 m.

Alexandra Moja

Teren in Glajerie, Rasnov

17,664 €

Rasnov

Teren situat la intrarea in Glajerie, la 1 km de drumul national DN1. Terenul este impartit in doua parcele a cate 384mp fiecare.

Alexandra Moja

Teren Bran / Podul Simonului 6120 mp

189,720 €

Bran

Terenul se afla la aproximativ 2,5 km de Castelul Bran, apa si curentul sunt pe proprietate iar gazul este la intrarea pe teren. Actele terenului au fost finalizate recent, are certificat de urbanism. Proprietatea se afla intr-o zona linistita cu priveliste frumoasa asupra muntilor. Inclinatia terenului este foarte mica astfel incat poate fi utilizata toata suprafata.

Alexandra Moja

Apartament 2 camere Langa Colegiul National Andrei Saguna

137,000 €

Brasov

Apartamentul este intr o stare buna si este disponibil imediat. Pozitionat central, foarte aproape de Piata Sfatului. Pentru mai multe detalii sau fotografii nu ezitati sa ne contactati.

Betty Bos

Garsoniera Zona Pisica Alba Cantacuzino

37,500 €

Ploiesti

Garsoniera este insorita, are o structura decomandata si o suprafata utila de 36 mp fiind compusa din camera, baie , hol, bucatarie si balcon, cu pozitionare Sud-Vest, dispune de toate utilitatile separate, incalzire cu centrala termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan integral, mocheta in camera, gresie in bucatarie si baie balcon, usa metalica. Pentru mai multe detali...

Betty Bos

Casa + teren 5000 mp - Bran

215,000 €

Bran

Casa este in satul Simon, comuna Bran, este locatizata intr-o zona linistita cu priveliste frumoasa. este situata la aproximativ 1,5 km de castelul Bran si la aproximativ 4 km de Mega Image. Casa necesita renovari atat la exterior cat si la interior. Utilitati; apa, gaz, curent.

Alexandra Moja